تاریخچه کشت نیشکر

برخی از مورخین به صراحت می‌گویند که رواج کشت نیشکر در ایران از زمان اشکانیان شروع شده است . اوج اهمیت نیشکر در خوزستان را قبل از اسلام در دوره ساسانیان باید جست . طبق مستندات و شواهد موجود ، خوزستان از مستعدترین مناطق نیشکرخیز جهان می‌باشد که تا 220 تن نی در هکتار تولید کرده و ارتفاع نیشکر در برخی از مزارع آن تا 380 سانتی متر رسیده است . در قرون اولیه هجری نی عسکری یکی از بهترین و پرعیارترین انواع نیشکرهای خوزستانی بوده است و شوشتر ، شوش ، جندی شاهپور و اهواز به مراکز استحصال شکر و تصفیه آن تبدیل شده بودند . همچنین در دوران حیات امیرکبیر به همت وی تلاشهایی در جهت کشت و بهبود وضعیت نیشکر و تصفیه شربت آن صورت گرفت ، از همین زمان بود که فکر احیای صنعت نیشکر و قند سازی در مهد اولیه آن (خوزستان) جرقه زد اما بعد از شهادت امیرکبیر صنعت قند سازی از نیشکر رونقی در خور نیافت .

محصولات

  • محصول توليدي شرکت

    شركت كشت و صنعت نيشكر اميركبير ، شكر سفيد خود را  در كيسه هاي 50 كيلوگرمي با نام تجاري شُكرانه توليد نموده و در ميان كشت وصنعت هاي نيشكري در كشور به عنوان اولين بسته بندي كننده شكر در اوزان 900  و  1200 گرمي ، محصول توليدي خود را با كيفيتي بالا و با نام تجاري دُردانه عرضه مي نمايد . شكر سفيد دُردانه با دستگاههاي تمام اتوماتيك و با بهترين شكر سفيد استحصالي از نيشكر در كشت و صنعت نيشكر اميركبير تهيه و بسته بندي مي گردد.

    ادامه مطلب: محصول توليدي...